Oreo dip | Food Love and Happiness
13 juli 2017

Chocolate heaven hier hoor. Voor ál die Oreo-liefhebbers, die dachten dat er niks boven een Oreo koekje gaat… Wat dacht je van Oreo dip? Alles wordt lekkerder met een beetje Oreo dip. Dat zo’n kommetje Oreo dip dan ook nog eens met 5 minuten op tafel staat, maakt een mens nog gelukkiger.

Ingrediënten
goed voor 1 ontbijtkom oreodip

200 gr Philadelphia creamcheese original
60 gr poedersuiker
12 Oreos (plus extra voor kruimels bovenop)

dips
aardbeien
koekjes

Bereiding
Voeg alle ingrediënten samen in een kom en klop met de handmixer tot het geheel mooi gemengd is. Plaats in een kom om te serveren en verkruimel nog wat extra Oreo over de dip. Lekker om te dippen met verse aardbeien en koekjes. Ook lekker: een Oreosandwich van Oreodip tussen 2 koekjes, en Oreo koekjes dippen in Oreo-dip (sorry, not sorry).

 

2 comments on “Oreo dip”

    13/07/2017

    Oeh, wat een mega lekker idee dit! X


    15/07/2017

    Wauw! Dit ziet er echt waanzinnig lekker uit! Dat moet ik echt een keertje maken. 🙂