Film Food Fest + winactie | Food Love and Happiness
16 mei 2017

Oh outdoor food jongens (eigenlijk voornamelijk meisjes, maar toch), vinden jullie dat ook altijd zo gezellig? Hoewel de food festivals ons (inmiddels in zo’n beetje elke stad) wel om te oren vliegen, blijf ik het stiekem keer op keer leuk vinden. Een food festival hier in het park? Zo lang het zonnetje schijnt ga ik graag, elke dag wel hoor.

Film Food Fest komt met iets nieuws: gezellig een filmpje kijken in de buitenlucht, en terwijl je kijkt wordt het eten uit de film aan je geserveerd. Hoe leuk is dat!? Heel leuk, zeker wanneer de film die draait de film “Chef” is. Ik ben gék op die film! Wat een heerlijke feelgood film, en de gerechten die voorbij komen in de film? Man oh man, ik wil gelijk m’n eigen restaurant starten als ik dat zie (even vergeten welke film “Chef” nou ook alweer is? Klik even op deze link).

In het Hemelvaartweekend van vrijdag 26 en zaterdag 27 mei wordt het Film Food Fest in Tubbergen gehouden. Voor de lokale kenners onder ons: het evenement zal plaatsvinden op het grote grasveld voor Havezate de Eeshof. De film kennende, kon het niet anders dan dat het gehele event in een sfeervol Caribisch jasje is gestoken: Zuid-Amerikaanse hapjes tijdens de film, vertoning van de film “Chef” en na afloop van de film gezellig een dansje wagen op de dansvloer, waar een liveband (NoStres) het je onmogelijk zal maken om stil te blijven staan.

Voor de mama’s onder ons: aan de kids is ook gedacht! Zaterdagmiddag 27 mei (aanvang 14:00 uur) kijken zij (binnen hetzelfde concept) naar “Het regent gehaktballen”, je weet wel: die super schattige animatiefilm waar het letterlijk voedsel regent.

Meer informatie over het Film Food Fest vind je op hun Facebookpagina.


Win! 
Nóg leuker: ik mag 2 x 2 toegangskaarten weg geven aan mijn lezers! 

De tickets zijn:

 • voor een voorstelling naar keuze
 • inclusief een welkomsthapje + hapje
 • Openluchtvoorstelling “Chef”
 • inclusief 4 gerechten uit de film
 • met livemuziek

Wat moet je hier voor doen? Heel simpel! Laat ons weten waarom juist jíj wil gaan. Dit mag hieronder in de blogpost, of als reactie op social post op Facebook of Instagram van Food Love and Happiness. Ik kies de 2 gelukkige winnaars vrijdag 19 mei.

Foto’s zijn genomen tijdens de try-out van het event. Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met het Film Food Fest. Ben je straks niet één van de gelukkige winnaars, maar wil je absoluut gaan? Tickets voor de avondvoorstelling koop je hier.

Geplaatst in → Evenement, winactie

1 comment on “Film Food Fest + winactie”

  Leonie
  16/05/2017

  Super leuk!