Bistro de Broeierd – hightea | Food Love and Happiness
7 mei 2017


Ik denk dat ik toch niet helemaal een high tea kind of girl ben. Ik ben namelijk het type meisje wat tijdens lunchtijd zin heeft in een cappuccino (of 3), en wat na heel veel zoet simpelweg niks meer naar binnen krijgt. Jep, een tapas avondje is meer aan mij besteed. Maar hé, het is lunchtijd en er staat een high tea bij Bistro de Broeierd gepland, dus je hoort mij echt niet klagen.

Met 50% korting kun je bij Bistro de Broeierd (voor de Enschedeërs onder ons: je weet wel, de bistro van Hotel de Broeierd) t/m 8 juni aanstaande aanschuiven voor een geheel verzorgde high tea. Toen ik een glaasje rode bubbels ingeschonken kreeg bij aankomst, was de toon direct goed gezet (give a girl alcohol…).

Al snel volgden de kannen thee (die cappuccino liet helaas veel langer op zich wachten) en ook de etagère gevuld met een boel zoets. Naast de etagère werd er een bord met kleine sandwiches geserveerd, en naar eigen keuze kon de huisgemaakte quiche tegelijkertijd of nadien geserveerd worden. Gelijk besteld dus, bring me (all) the food please.


Op de etagère vonden we o.a. heerlijk zacht zoete broodjes met jam en slagroom, chocoladecake, mini eclairs en slagroomsoesjes, mini muffins en petit fours, suikergoed en chocolaatjes. De sandwiches kwamen in meerdere varianten: witbrood met gerookte zalm, spinaziebrood met kaas en spinaziebrood met serranoham. Geen vleeswarenliefhebber hier, dus die laatste waren voor de boyfriend, maar een lekkere sandwich met gerookte zalm en kaas gaat er altijd in.
De quiche die we besteld hadden, is inmiddels gelukkig ook gearriveerd. Een prachtig stukje quiche met spekjes, geserveerd met een tomatensausje. Absoluut de favoriet van de hightea, en een welkome afwisseling op al het zoets.


Ondanks dat een high tea niet helemaal mijn ding is, hebben wij onze (bevrijdings)dag heerlijk ontspannen gestart met quality time, kletsen, en een heleboel lekkers.

Deze post is ontwikkeld voor Social Deal. Wil jij ook voor een fijn prijsje genieten van een high tea (leuk voor moederdag!)? De deal staat nog online, dus wees er snel bij!

Geplaatst in → Enschede, Social Deal

0 comments on “Bistro de Broeierd – hightea”