Veldsla met krokante geitenkaas en bietjes | Food Love and Happiness
26 januari 2017

fullsizerender-97 Goede voornemens of niet, een zogeheten fitgirl zijn ofniet: af en toe een lekkere salade doet het altijd goed. Mijn laatste salade voor Love My Salad is er één van mijn favorieten: veldsla salade met geitenkaas (in een gefrituurd jasje, nog beter). De honingmosterddressing is lekker makkelijk te maken, en de aanvulling van bietjes maken de salade niet alleen nog mooier, ook lekkerder!

Deze salade is de laatste salade die ik ontwikkelde voor Love My Salad. Na een periode van zo’n 2 jaar is het tijd voor wat anders, een nieuwe richting, waar salades iets minder goed in passen. Natuurlijk blijven salades lekker, blijven ze een makkelijke manier om lekker te variëren én is zo af en toe een ‘balansdag’ altijd goed. Maar: Food Love and Happiness gaat een nieuwe richting op. Met uiteindelijk ook een nieuwe naam en nieuw jasje. Later hierover meer! Voor nu: het recept voor deze salade vind je op Love My Salad.

Geplaatst in → Favourites, Food, Healthy, Love My Salad

1 comment on “Veldsla met krokante geitenkaas en bietjes”

    19/02/2017

    Gefrituurde geitenkaasjes… Hoe heerlijk klinkt dat? Wat een leuk idee, ga ik binnenkort ook eens proberen. 🙂