Griekse salade met milde groene pepers | Food Love and Happiness
3 december 2016

img_02412-768x10242 Een salade waar de ingrediënten voor zich spreken, dat is deze Griekse salade. De groene paprika in mooie ringen gesneden, de milde groene pepers die de salade net een extra twist geven, en de feta in een mooi groot stuk op de salade geserveerd. Besprenkelen met nog wat olijfolie en je serveert een heerlijke salade.

Ik maak dit soort salades zelf graag in grote hoeveelheden. Maak een dubbele portie en bewaar alles wat over is in de koelkast. Op doordeweekse dagen is dit de perfecte lunch voor mee naar werk, of je schept er heel gemakkelijk wat van bij op het bord tijdens het avondeten. Gemak en smaak in een handomdraai!

Dit recept is ontwikkeld voor Love My Salad. Het volledige recept lezen? Deze vind je hier.

img_02382-768x10242

0 comments on “Griekse salade met milde groene pepers”