Kokos-munt-limoen mocktail | Food Love and Happiness
15 september 2016

img_0514 Dit heerlijke tropische eind van de zomer ’16 bevalt mij wel, wat jullie? Van mij mag de zomer oneindig zijn. Hoe heter, hoe beter. Het leven is gewoon nèt wat leuker als het zonnetje schijnt.
Deze tropische temperaturen vragen wél om de juiste verkoeling. En hé, voor de meesten van ons is de zomervakantie toch echt inmiddels wel voorbij. Dit drankje is dan ook ultiem verfrissend, én alcoholvrij. Niets wat je tegenhoud om jezelf (en je collega’s) te verblijden met een ijskoud glas kokos-munt-limoen mocktail.

Ingrediënten

1 l Grace Coconut water
2 (á 0.5 l per stuk) Fever Free Clementine & Cinnamon tonic*
sap van 1 limoen
limoenpartjes van 3 limoenen ter decoratie
verse munt
evt een schepje rietsuiker

* of andere tonic naar smaak

Bereiding
Meng het kokoswater en de tonic in een grote schenkkan. Voeg hier het sap van 1 limoen aan toe. Snijd de overige limoenen in partjes en voeg samen met de (gewassen) muntblaadjes aan het drinken toe. Roer goed door. Wil je een iets zoetere smaak? Voeg desgewenst een schepje rietsuiker toe. Wederom even goed doorroeren.

img_0520

Geplaatst in → Drinks, Summertime

4 comments on “Kokos-munt-limoen mocktail”

  15/09/2016

  Hmmm, ik vind het ook heerlijk dat zonnetje… Maar die 32 graden is toch net wat veel! De zon schijnt vrijwel de hele middag op ons appartementje dus het is af en toe net een sauna 🙁 Daar kan ik wel een frisse mocktail bij gebruiken, haha! Munt limoen is natuurlijk een top combinatie, en ik ben benieuwd wat dat kokos smaakje erbij doet. Klinkt in ieder geval hartstikke lekker!

  Reply:

  15/09/2016

  Ja dat is wel pittig he! Hier op kantoor airco, dus de warmte is voor mij beperkt tot de vrije momenten. Maar al met al: liever heet, dan winter 😉


  15/09/2016

  Lijkt me een heel verfrissend drankje en het ziet er ook nog eens super tof uit!

  Reply:

  15/09/2016

  Dankjewel, leuk om te horen! Munt alleen is altijd al lekker verfrissend, maar deze combi al helemaal!