Back 2 Work salade | Food Love and Happiness
1 oktober 2015

De ‘R’ zit weer in de maand, dat betekent het einde van de vakantie periode: het is gedaan met lange leve de lol, de vele barbecue-avonden en lange avondjes op het terras. Terug naar school of weer aan het werk. Dit betekent meestal ook een verandering in het kookgedrag: er komt meer structuur in de planning (want we hebben het immers inmiddels weer druk), en het mag ook best wat gezonder (al die lekkere ijsjes in de zomer en stokbroodjes als ontbijt moeten er weer af). Deze “Back to work-salade” is hier bij uitstek geschikt voor: ingrediënten die je veelal al wel in huis hebt, een smaakvol én gezond gerecht, en binnen een kwartier op tafel.

Het volledige recept schreef ik voor Love My Salad en vind je hier.

DSC09503

1 comment on “Back 2 Work salade”

    07/10/2015

    Ziet er heerlijk uit en ook het recept klinkt goed! Vitaminebommmetje met al die verschillende kleuren groente, lekker!