Ibiza | Food Love and Happiness
22 september 2015

Ibiza, you were lovely! Waar moet ik toch eens beginnen over Ibiza? Ibiza is mooi, charmant, druk, rustig, alles tegelijkertijd. Bekend als “Party Island”, en deze naam maakt zij zeker waar. Maar Ibiza is méér dan dat. Ibiza is ook het eiland van vriendelijke inwoners, van het heerlijke eten, die ontspannen plek waar je gerust om 24.00 uur nog aan een tafeltje kunt schuiven voor een diner, en werkelijk om elke ‘hoek’ weer een ander baaitje vind, het één nog mooier dan de ander.

Wij waren er 10 dagen en hebben deze dagen ook absoluut nodig gehad om het hele eiland te verkennen. De 1e dagen met een scootertje, welke we vervolgens hebben ingeruild voor een klein cabrio’tje. Met beiden is het eiland goed te verkennen. Je ziet ook menig toerist (én local) op de scooter voorbij komen). Auto’s worden er ook volop verhuurd (voor de verhuurplaatsen hoef je niet ver te zoeken). Van kleine auto’s tot coole jeeps, je ziet het allemaal. Op de scooter vond ik het heerlijk: lekker dicht tegen m’n lief aan kruipen, heerlijk het zonnetje op m’n rug en blote benen en die heerlijk zomerse wind die langs je raast. Er zijn een hele boel kleine zandweggetjes (met verraderlijke gaten) richting de baaien, daartussen heerlijk relaxte wegen waar je lekker kan cruisen tussen de wijngaarden, maar ook zeker zul je over de grote wegen komen, waar je met een goede scooter met 100-120 km per uur prima meekomt met het verkeer (rustiger rechts blijven rijden kan ook).

Ons hotel (Puchet) lag in San Antoni, die kant van het eiland waar alle Engelse jongeren komen om te feesten. Iets wat we van tevoren wisten, en iets waar we helemaal geen last van hebben gehad. Een prima hotel, op een prima afstand van alles wat we wilden doen. En het fijne van die eeuwig durende party scene? Een combi van Pizza Hut en KFC aan het strand. Hot wings eten terwijl je met de billen op het strand ligt dus. Elk nadeel heb z’n voordeel 😉

Ik kan blijven vertellen, maar dat bespaar ik je. Hierbij de headlights, en vooral lekker veel foto’s.


Idyllisch Ibiza, met haar mooie baaitjes en verborgen plekken

IMG_4866 IMG_4881 IMG_4895

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Babylon Beach, met haar rieten parasols, heerlijk eten en een nog betere ambiance

IMG_4987 IMG_4934

Processed with VSCOcam with f2 preset

De Hippie Markt, mooie straatjes in Ibiza Stad en het prachtige Hard Rock Hotel

IMG_4985 IMG_5028

Processed with VSCOcam with f2 preset IMG_5204

Blue Marlin Beachclub en helderblauw water op het kleine eilandje Formentera

IMG_5207

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_5520

IMG_5492

 

 

Geplaatst in → Ibiza, Personal, Travel

4 comments on “Ibiza”

  Diana
  22/09/2015

  Super heerlijk foto’s hoor. Fijn jullie hebben genoten .

  Liefs..
  Diana ? xx

  Reply:

  23/09/2015

  Zeker genoten! En fijn om nog weer even terug te zien! =)


  23/09/2015

  Oh, doet me zo denken aan Menorca. Heel mooi! Wat zie je er goed uit!

  Reply:

  23/09/2015

  Dankjewel! Lief!