Suite Novotel Den Haag City Centre | Food Love and Happiness
22 juli 2015

IMG_4261 Afgelopen weekend verbleef ik in het Suite Novotel Den Haag City Centre hotel. Wat een heerlijk verblijf was het!  Vol enthousiasme vanuit Enschede richting Den Haag. Ongelofelijk, maar op een bloggersevent ergens achter het station in Den Haag, en natuurlijk Scheveningen na, had ik nog nooit iets van de stad gezien. Een uitgelezen kans dus om niet alleen het hotel te ‘testen’, maar ook de stad eens goed te verkennen. Zoals altijd bij een weekendje weg eerst een OV-fiets gehuurd, om de stad gezellig (en gemakkelijk) per fiets te verkennen.

Ver fietsen naar het hotel is het niet: binnen enkele minuten stonden we al in de lobby van het hotel. Op een toplocatie in Den Haag (zoals de naam het al doet vermoeden: midden in het centrum van Den Haag) vindt je het Suite Novotel City Centre hotel. Een opvallend hotel met haar moderne vormgeving, zo tussen de prachtig oude gebouwen die je overal in de stad vindt. Een blik geworpen op de zijkant van het hotel toont direct een aantal huurfietsen, ideaal voor de gasten zonder OV-fiets abonnement.

De lobby is dé eyecatcher van het hotel: heerlijk licht, modern ingericht, door de verscheidenheid aan zithoeken toch een hele gezellige en gemoedelijke sfeer. De frisse kleuren van de lampen en stoelen komen je tegemoet. Aan de zijkant van de lobby loop je direct tegen het keukengedeelte aan: gratis koffie (koffie, cappuccino, latte macchiato, etc), thee en fruit gedurende je verblijf. Koelkasten gevuld met verschillende dranken (niet inclusief), en in de ochtend wordt hier het ontbijt geserveerd. Van verse pannenkoeken (die je zelf bakt), tot aan croissants, pain au chocolat, luxe bruine bollen, vleeswaar en verschillende kaassoorten, jammetjes, yoghurt, vers fruit… aan alles is gedacht. Wil je al dat lekkers er ook weer afwerken, wees gerust: het hotel biedt een kleine fitnessruimte aan om je lekker in het zweet te werken.

Onze kamer was heerlijk comfortabel. Het gordijn om het slaapgedeelte af te sluiten van het zitgedeelte trok gelijk mijn aandacht, wat een heerlijk rustige sfeer levert dat op. ’s nachts na het stappen hebben we heerlijk de open haard (op het tv scherm;) ) aangedaan, gordijntje dicht, een muziekje op en ondertussen het bad vol laten stromen. Ja, met een bad en zo’n enorme douchekop wilden we hier zeker van genieten, dus vanwege het vroege opstaan dan maar ’s nachts. De kamer is verder van alle gemakken voorzien: volop ruimte op je spullen netjes op te bergen, volop hangruimte met kleerhangers, een aanrecht met een koffie/thee hoekje en in de badkamer een föhn (alles wat ik niet mee hoeft te nemen scheelt weer iets). Het City Centre hotel denkt ook nog aan haar verbruik: je wordt al gast geïnformeerd over de optie om je handdoeken aan het haakje te hangen indien deze niet verschoont hoeven te worden, om zo een wasronde te besparen en iets goeds voor het milieu te doen.

Na een avondje dansen en een korte nachtrust hebben we ons heerlijk tegoed gedaan aan het uitgebreide ontbijt (welke inclusief was), om vervolgens Den Haag weer in te duiken. Een late check-out was geen probleem: omdat er niet direct iemand na ons in de kamer zou komen, mochten we kosteloos laat uitchecken. Kijk, daar houd ik van. Het hotel heeft de rest van de dag nog netjes op onze spulletjes gelet, die we achter mochten neerzetten, en hiermee kwam er een eind aan ons heerlijke verblijf.

Suite Novotel Den Haag City Centre hotel: goede service, comfortabele modern ingerichte hotel, A-locatie…een absolute aanrader dus!

IMG_4259
IMG_4260
IMG_4250 DSC00585 DSC00590 DSC00592 DSC00593 DSC00596

Geplaatst in → Den Haag, Review, uitgelicht

1 comment on “Suite Novotel Den Haag City Centre”