Verse tomatensalsa | Food Love and Happiness
29 juni 2015

Denk je aan Spanje en gezellig tafelen, dan denk je aan tapas, toch? Wij in ieder geval wel! De Spaanse keuken is rijk aan smaken en kleuren en tapas zijn de ideale gerechtjes voor een avond gezellig dineren met vrienden en familie. Kleine gerechtjes nodigen uit om te proeven en te delen, gezelligheid gegarandeerd!

Tapas zijn er in vele varianten, en speciaal voor Love My Salad heb ik een menu van 4 tapas met lekker vele groenten samengesteld. Vandaag een koud tapas gerechtje: verse tomatensalsa. Budgetproof, gezond en lekker fris. Gemakkelijk in bereiding, en hiermee perfect voor heerlijke zomerse dagen!

Het volledige recept vind je hier!

DSC00569

5 comments on “Verse tomatensalsa”

  29/06/2015

  Dat ziet er zomers uit! Ik maak heel veel met tomaten, maar aan salsa denk ik niet zo snel 🙂 Goed idee!

  Reply:

  30/06/2015

  Juist zo gemakkelijk! En inderdaad een heerlijk gerechtje voor deze (fijne) zomerse dagen! =)


  01/07/2015

  Yum! Ik hou van tomaten maar eindig al snel met tomaten in een salade, weinig origineel dus thanks voor het idee! 🙂


  01/07/2015

  Wat een goed idee! Ik heb toevallig nog heel veel tomaten liggen (ik was iets te enthousiast op de markt hihi) en dit lijkt me daar een perfecte bestemming voor 😀


  01/06/2016

  […] 4 soorten tapas waarin het draait om groenten. Zo kwamen de gekarameliseerde rode uien uit de oven, verse tomatensalsa en slaharten met mosterd-roomsaus al voorbij. Vandaag draait het nog een keer om tomaat, met dit […]