Pineut doe-het-zelf likeuren | Food Love and Happiness
31 mei 2015

image

Ik zie veel leuks op het internet voorbij komen, maar zo af en toe zie je iets waar je écht enthousiast over bent. Pineut is er daar één van! Geweldig als cadeautje, iets creatiefs waar je zelf mee aan de slag moet,leuke namen én alcohol in één? Ik ben verkocht. Pineut verkoopt verschillende doe-het-zelf likeuren: de lekkerste combinaties als starterspakketten voor thuis. Zelf de alcohol toevoegen en dagelijks even schudden.

Ik bestelde direct de ‘Sterk Bakkie’  als cadeau voor een vriend, en was zelf zo lucky dat ik een aantal varianten mocht uitproberen (vervelend, heel vervelend deze kant van het bloggen;) ). Zo gezegd, zo gedaan: tijd om met de projecties te beginnen! Alcohol en verse munt kopen, alle flessen vullen met de extra benodigdheden, goed schudden en dan vooral veel geduld hebben en elke dagen beetje liefde geven (regelmatig even schudden). Na 6 weken zijn jouw eigen gebrouwen likeurtjes klaar.

Ik teste de volgende 3 varianten:

 • De Wilde Dame: gevuld met o.a gevriesdroogde, biologische aardbeien. Zelf aan te vullen met verse munt en alcohol
 • Gelukzalig Neutje: de gelukstofjes in de chocolade zorgen dat je helemaal gelukkig en blij wordt van deze neut;)
 • Sterk Bakkie: Als Pineut zegt sterk, reken dan ook maar op sterk! Een volle koffielikeur met een vleugje vanille.

Ik ben gék op De Wilde Dame, lekker zoet en fris, drinkt (iets te) makkelijk weg. Een heerlijk drankje nu voor de zomer!

Ook benieuwd naar Pineut? Je koopt er al één vanaf €9,95 en een zakflacon al vanaf €7,50. Zie voor meer informatie de website van Pineut!

image

image

 

Geplaatst in → Creatief, DIY, Drinks

3 comments on “Pineut doe-het-zelf likeuren”

  31/05/2015

  Dat zijn nou leuke en originele cadeautjes! Laf it!


  Manon
  08/01/2016

  Hoi, moet het suiker ook oplossen? Ik heb de wilde dame voor mijn verjaardag gekregen. Hij staat al 8 weken, maar het suiker is nog niet opgelost.

  Alvast bedankt! ?

  Reply:

  11/01/2016

  Hoi Manon, had ik ook een beetje hoor! Mijn flessen hebben ook volgens aanwijzing de volle tijd gestaan, en tussendoor steeds netjes geschut, maar niet alle suiker loste op. Aangezien er toch ook andere dingetjes in de fles zitten die er uit moeten, heb ik alles even door een zeefje gehaald 🙂