Local Sunday Market | Food Love and Happiness
10 mei 2015

Whoeii wat was het een topeditie van de Local Sunday Market! Met een lange rij mensen buiten aan toe!

Afgelopen zondag vond alweer de 5e editie van deze ontzettend leuke markt plaats. Stiekem, nee eigenlijk helemaal niet stiekem, ben ik altijd een beetje trots op de organisatie, alle andere standhouders en ook mijzelf. Ik kan alleen maar bedenken hoé veel er bij komt kijken om zo’n inmiddels grote markt (bijna 100 stands) te organiseren. Dan nog eens al die andere standhouders, die net als ik alle vrije uurtjes besteden aan het aansterken van de voorraad. Mijn instagram vult zich in de dagen voor de Local Sunday Market met allerlei creativiteit, geknutsel, gebak, enthousiasme en mensen die nog ’s nachts drukwerk staan te strijken op de kinderkleding voor die ene zondag.

Mijn eigen organisatie wordt ook steeds beter: hier en daar wat hulptroepen ingeroepen (wederom dank Simone, Marit, Genn voor de hulp!), en alles zelfs zo op tijd af dat ik wel één hele dag voor mezelf had voordat ik mijn stand op zondag mocht bemannen.

De drukte was goed merkbaar, wat aan mijn stand heel veel gezelligheid opleverde. Met ook een goede verkoop, veel mooie complimenten en zélfs op de foto met een fan;) kijk ik terug op een succesvolle editie!

Ik verkocht zowel de biologische als niet biologische variant van de Quickbread en Brownies in a Jar, biologische granola, gemarineerde feta, muesli repen en dadel-kokosbonbons (zie bestelpagina voor meer informatie) Kijken jullie mee naar mijn stand?

Processed with VSCOcam with f2 preset

FullSizeRender (5)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Profielfoto LSM IMG_2703 credits foto 5: Marion Nijhuis

9 comments on “Local Sunday Market”

  10/05/2015

  Het klinkt weer zo leuk! En zo ziet het er ook uit haha. Ik wil echt een keertje komen <3 Weet je al wanneer de volgende is?

  Reply:

  10/05/2015

  Ja he…is het ook! =) Euhm eind augustus geloof ik!


  11/05/2015

  Tof! Prachtige foto’s van de market! Ik zou graag eens een dagje Enschede doen tijdens een volgende editie:)

  Reply:

  11/05/2015

  Gezellig! Als jullie dan allemaal een keer komen, heb ik hoe dan ook al veel gezelligheid om de stand 😉


  11/05/2015

  Wat ziet het er onwijs leuk uit. Te gek dat het zo’n succes is.

  Liefs Suus


  13/05/2015

  Het ziet er superleuk uit!! Heel gaaf :))


  19/05/2015

  Die market ziet er z ogezellig uit, en wauw je standje ook, maar dat heb ik vast al heel vaak gezegd! Binnenkort daten met z’n vier weer? XX

  Reply:

  19/05/2015

  Jaaa gezellig! En ik zeg met z’n 5en: inclusief Laura! =)

  Reply:

  19/05/2015

  Jaaa gezellig! En ik zeg met z’n 5en: inclusief Laura! =)