Food Love and Happiness met (werk) vakantie | Food Love and Happiness
1 april 2015

Lieve mensen, Food Love and Happiness neemt een korte online break! Februari en maart zijn 2 enorm drukke maanden voor me geweest: mijn assortiment is uitgebreid met een aantal biologische producten (zie bestel pagina), labeling, voedingswaarden en productinformatie zijn uitgebreid en aangepast, en samen met Bio Genieten heb ik een reeks inspiratieavonden Mindful Eten* opgezet. De 1e avond is geweest en was een groot succes! Nog 2 te gaan, om vervolgens te evalueren en nieuwe plannen te maken voor later dit jaar.

In april zal ik voor de schermen wat minder aanwezig zijn. Er zal wellicht een enkele blogpost online komen, zo doe ik bijvoorbeeld deze maand weer mee met de Foodblogswap en ook mijn recept voor Love My Salad voor de maand april zal gewoon deze maand online verschijnen.
Er staat een reeks aan producten klaar om opgenomen te worden in het assortiment, dus komende maand zal ik mij richten op verdere ontwikkeling en uitwerking hiervan. Ook lekker rondneuzen in de groothandels voor leuke verpakkingen en ander creatieve ideeën dus!

Verder richt ik mij achter de schermen zo veel mogelijk op de laatste 2 avonden Mindful Eten en de afronding/evaluatie hiervan, maar ook moet er alweer gas gegeven worden op de voorbereiding van de Local Sunday Market! Ook deze editie is Food Love and Happiness weer van de partij en dit vraagt de nodige planning, organisatie en vooral veel handwerk en uren in de keuken staan.

Woon je in (de buurt van) Enschede? Noteer vast de volgende datum in je agenda, wij zien je graag!

lsm 3 mei 2015
Volg mij vooral ook op Instagram, hier volgen genoeg leuke updates!

* Opgeven voor de inspiratieavonden Mindful Eten is nog mogelijk, zie deze blogpost voor alle nodige informatie!

Geplaatst in → Creatief, Enschede, Evenement, Personal

4 comments on “Food Love and Happiness met (werk) vakantie”

  01/04/2015

  Zo trots op alles wat je hebt bereikt. En je bent nu echt een entrepreneur, de blog hoort erbij! Maar we zien je vast wel op social media! Succes!

  Reply:

  01/04/2015

  haha ja ik doe m’n best;) En de blog hoort er zeker bij, na april weer gezellig online (en in april komt er wel het e.e.a. voorbij hoor) =)


  11/04/2015

  Zo blij voor jou! Geniet van alle fijne dingen en van je (blog)rust. Tot gauw! <3

  Reply:

  15/04/2015

  Dankjewel lieve Michelle! En tot snel!