Love My Salad: Panzanella | Food Love and Happiness
21 maart 2015

IMG_1429 (1) (1)

De Italiaanse keuken is zo’n beetje de meest geliefde keuken ter wereld. Het staat bekend om haar pure smaken en voorkeur voor goede ingrediënten. Een goed rijpe tomaat, de beste olijven en heerlijk geperste olijf oliën, om zo maar even wat te noemen. De Italiaanse keuken leent zich ook bij uitstek voor salades. Niet geheel onbegrijpelijk dus dat deze keuken in de maand maart centraal staat hier bij Love My Salad.

Ik dook deze maand weer voor Love My Salad de keuken in en ging aan de slag met dit heerlijke recept voor Panzanella, één van de meest bekende Italiaanse salades. Ik begrijp wel waarom: een salade met inhoud, een salade met een bite.

Het recept voor deze lekkere Italiaanse salade staat vandaag online. Klik hier voor het volledige recept.

4 comments on “Love My Salad: Panzanella”

  22/03/2015

  Panzanelle is echt superlekker! Ook ideaal om oud brood op te maken.


  28/03/2015

  Ziet er super lekker uit! En gezond ook nog eens. Ik maak het vaak, heerlijk.


  30/03/2016

  Oeeeeh, deze moet ik echt eens proberen!


  31/07/2017

  […] deze pagina. Wat is dat leuk! Daar ga ik zeker nog mee aan de gang. Op dit moment koos ik voor de Italiaanse Panzanella, die Danielle voor ‘Love my salad’ maakte. Deze klassieker wordt gemaakt van restjes en zoals […]