Huis & Meer – heropening! | Food Love and Happiness
5 oktober 2014

hm1
Huis & Meer opende afgelopen vrijdag officieel haar deuren van het nieuwe pand aan de Van Loenshof 5 in Enschede. Voorheen al met een leuke winkel aan de Haverstraatpassage, maar de eigenaresse Monique vond het duidelijk tijd voor iets anders: meer, groter en ik zeg heel veel mooier!

De nieuwe locatie zit bij mij op de hoek, dus regelmatig kwam ik er al met mijn fietsje – of lopend – voorbij. Altijd al even naar binnen spiekend om te zien hoe de voortgang was. Ik herinner me nog hoe Monique enthousiast maar voorzichtig vertelde over nieuwe plannen, die ze met deze nieuwe winkel helemaal heeft weten waar te maken.

Het assortiment, en hiermee de winkelgrootte is flink uitgebreid! Grote, bekende en misschien wel minder bekende merken zijn toegevoegd, wat het geheel een heel diverse winkel maakt. Prachtige grote en kleine items voor het interieur, serviesgoed voor in de keuken, een assortiment aan losse thee, mijn brownies in a jar; quickbreads en kruidenzoutjes (mooi plekje in de nieuwe winkel gekregen, trots!), tassen, bad/doucheproducten… ik kan nog even doorgaan.

Met merken als Casa Vivante, Bloomingville, Zusss, Wat Maakt Je Mooi, Bowls and Dishes, Jots en nog veel meer kan ik zeggen: ga een kijkje nemen! Zeker de moeite waard… en ik vermoed dat je niet met lege handen naar huis zult gaan;)

DSC09971 DSC09973 DSC09977 DSC09982 DSC09983 DSC09991 DSC09995 DSC09996 DSC09998 Elke 1e en laatste zondag van de maand is het koopzondag in Enschede, dus Huis & Meer is ook vandaag te bezoeken (open tot 17.00 uur)!

Huis & Meer
Van Loenshof 5
7511 HE Enschede
Facebook: Huis & Meer

6 comments on “Huis & Meer – heropening!”

  05/10/2014

  Dit is toch ook waar jij je spullen verkoopt. Ziet er leuk uit, zie nu al heeeel veel dingen die ik graag zelf zou willen.

  Liefs Suus

  Reply:

  05/10/2014

  Klopt Suus! Mooi he, ik heb ook genoeg gezien. Denk binnenkort nog eens kijken voor verlichting voor de slaapkamer 🙂


  05/10/2014

  super leuk geschreven meid!! En het is zeker een super mooie winkel geworden met lieve enthousiaste mensen

  Reply:

  05/10/2014

  Dankjewel, en helemaal mee eens! 🙂


  29/10/2014

  Wat een leuk blog heb je! Supermooi en leuk dat je ook uit Enschede komt :-). Deze winkel is echt een aanrader, ik heb er die cotton balls gekocht voor de slaapkamer van mijn dochter. De hanglampjes op je foto zijn ook supertof! Ik zag dat je de Rens Kroes muffins ook gemaakt hebt, die verschijnen binnenkort -In mijn eigen versie want had niet alle ingredienten in huis- ook bij mij op het blog. Dikke aanrader, ik ga ze deze week weer maken 🙂

  Reply:

  29/10/2014

  Dankjewel, wat leuk om te horen! Ja leuke winkel he, en die cotton balls zijn inderdaad ook erg mooi:) Benieuwd naar jouw eigen versie, het is ook een simpel basis gerecht waar je eindeloos op kunt variëren he:) Jij komt ook uit Enschede begrijp ik?