Review: Donna Hay’s Fast, Fresh, Simple | Food Love and Happiness
26 april 2013

De echte Foodies en Donna Hay ´fans´ hoef ik natuurlijk niet meer over te halen: jij hebt vast net als ik haar kookboeken al vaak in handen gehad. Voor iedereen die nog twijfelt of gewoon op zoek is naar een mooi nieuw kookboek: ik kan Donna Hay’s Fast, Fresh, Simple iedereen aanbevelen. Zoals de titel van het boek al aangeeft, vind je in dit kookboek gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn, gerechten die lekker vers (en veelal gezond) zijn en nog belangrijker: gerechten die lekker zijn en die je zeker vaker gaat maken!

Het boek neemt je mee langs de 3 hoofdstukken ‘Fast’, ‘Fresh’ en ‘Simple’, waarbij bij elk hoofdstuk hartige en zoete gerechten te vinden zijn. Donna sluit af met het hoofdstuk ‘Style’, waar je inspiratie opdoet om de presentatie net dat beetje extra te geven. Verder vindt je achter in het boek nog een handige woordenlijst, register en maattabellen.

Als je mijn blog al wat langer volgt, heb je deze lekkere pasta met mozzarella en krokant broodkruim en de gegrilde groenten ratatouille uit Fast, Fresh, Simple al voorbij zien komen. Maar er is (nog veel) meer!

Fast, Fresh, Simple – Donna Hay koop je o.a. hier

Geplaatst in → Cookbook review

19 comments on “Review: Donna Hay’s Fast, Fresh, Simple”

  26/04/2013

  Wat een leuke stijl van fotografie gebruiken ze in het boek! Ook het eten ziet er enorm lekker uit!


  26/04/2013

  ja hier heb ik al wel mee in mijn handen gestaan.. mooi boek!


  26/04/2013

  Oh wat een geweldige foto's in dat boek! Die zou ik wel graag willen hebben 🙂


  Anonymous
  26/04/2013

  Hoi Daniëlle,

  Ik bekijk haar kookprogramma ook altijd op 24kitchen! Leuk!

  Ze woont trouwens ook erg mooi (aan zee).

  Groetjes,

  Mayke


  26/04/2013

  Zulke mooie foto's!
  En ja, ik kijk ook altijd haar programma op 24K!


  26/04/2013

  Die foto's in het boek zijn prachtig! Mijn internet is heel traag dus kan het niet opzoeken, maar is zij die model-ish kookvrouw?

  Reply:

  27/04/2013

  Ik denk dat je iemand anders bedoelt! Donna Hay is geen model, er is op dit moment wel een andere vrouw populair (wel een model) met een mooi zoet kookboek, ben alleen de naam even kwijt 🙂

  Reply:

  28/04/2013

  Als het zoet is dan bedoel je denk ik Lorraine Pascale? Zij is ook model.
  Of Evey bedoelt Nigella? (geen model)
  Of die blonde actrice waarvan ik de naam nu niet weet.

  Reply:

  28/04/2013

  Ja ik kon niet meer op Lorraine Pascale komen!


  26/04/2013

  water in mijn mond! de foto's zijn goedgekeurd! beeld is zo belangrijk!


  27/04/2013

  Wat een mooie foto's! Het ziet er allemaal heel erg lekker uit.


  27/04/2013

  Ziet er heerlijk uit allemaal!


  27/04/2013

  Die pasta met die scampi's ziet er echt heerlijk uit!


  28/04/2013

  Wauw mooie foto's, ziet er heerlijk uit allemaal!


  28/04/2013

  Ziet er lekker uit en mooie foto's ook!


  28/04/2013

  Dit ziet er uit als iets voor mij! Lijkt me een zalig boek en ik kende het nog niet! Ik moet je blog vaker lezen, je hebt altijd van die leuke posts! xx

  Ps. Ik kom wel terug 😉


  29/04/2013

  Wat een mooi boek! De foto's zijn echt perfect, deze ga ik op mijn wishlist schrijven 🙂


  01/05/2013

  Ik heb al veel goede verhalen of Donna Hay gehoord, wordt dus tijd dat ik toch een boek meeneem;). Fast, Fresh and Simple klinkt toch wel goed in de oren. Mooie foto's staan er ook in het boek! Is het boek trouwens Engels? Want als je met cups moet werken, moet ik die leuke lepels die jij kocht in Utrecht ook aanschaffen, hihi;)!

  Reply:

  01/05/2013

  Nee is gewoon in het Nederlands, lekker makkelijk:) (dus geen excuus om gelijk weer naar Utrecht te gaan;) )