Review: Mijn Little Italy | Food Love and Happiness
29 maart 2013

Ook zo’n fan van de Italiaanse keuken? Mijn Little Italy is dan echt iets voor jou! Laura Zavan neemt je op originele wijze mee langs allerlei Italiaanse lekkernijen. Ze schrijft leuk, waardoor het boek makkelijk weg leest (ik weet het, ik praat hier over een kookboek. Mede-foodies zullen mij begrijpen;)

Met Mijn Little Italy haal je de handleiding voor de complete Italiaanse keuken in huis: van antipasti, tot aan pasta’s, lasagne’s, risotto’s en andere gerechten. Wat Mijn Little Italy anders dan anders maakt: je leest er ook alles over allerlei smaakmakers, verschillende kazen, vleeswaren en meer.

Te koop bij o.a. Dille&Kamille, maar natuurlijk ook via internet (voor €18.99). Een aanrader dus!

Also a big fan of the Italian Cuisine? Then My Little Italy is a cookbook you should have! From antipasti to dessert and everything in between, Laura Zavan takes us on a great journey through the Italian deliciousness.

Geplaatst in → Cookbook review

10 comments on “Review: Mijn Little Italy”

  29/03/2013

  Mmmm love Italian food, mooie foto's ook!


  29/03/2013

  Wat een leuk boekje. Dit moet wel iets zijn voor mijn vriendje hehe (half italiaans) X


  29/03/2013

  Lijkt me echt een heel leuk boek!


  29/03/2013

  Jaaaaa!! Dit ljkt me een leuk, fijn en lekker kookboek. De Italiaanse keuken is groot favoriet. Dankje voor de tip!


  29/03/2013

  Ooooh kookboeken, like <3


  29/03/2013

  Ah klinkt goed! Ik verkoop hem erg vaak 🙂 dus goed om te horen dat het ook een fijn boek is – kan ik dit er weer mooi bij vertellen!


  30/03/2013

  Ik heb dit boek al een aantal keren in mijn handen gehad en telkens heb ik hem laten staan. Maar bij nader inzien denk ik dat ik hem de volgende keer toch mee neem.
  Wat lijkt me dit een prachtig boek ! 🙂


  30/03/2013

  Oehlala, ziet er mooi uit! Molto bene 😉


  31/03/2013

  Dit ziet er echt super leuk uit, echt een boek voor mijn kookboekenverzameling :D! Dankjewel voor het meedoen aan mijn linkparty, super leuk! Jij ook een hele fijne Pasen!

  xo Rosie


  03/04/2013

  Leuk boek! De Italiaanse keuken is zoooo lekker 🙂